Anbefalinger

Anbefalinger

Hoteller vi har bodd på i Gdansk og kan anbefale andre. Finn rimeligste flyreise. Hvilket Spa er bra osv.

Utenfor ankomsthallen står det mange drosjer av veldig varierende kvalitet. Mange har også følt seg litt lurt på priser og en del omveier. Språk har også vært en utfordring hos enkelte sjåfører.

En anbefaling om du skal til Gdansk er sjåfør Arek Faszczowy. Driver eget selskap i Gdansk og har jobbet som drosjesjåfør i Førde i mange år, før han flyttet hjem. Både snakker og skriver norsk, så her får du en litt annerledes drosjeopplevelse. Skal du til Gdansk på tur, er det bare å ta kontakt med han på mail eller telefon, så er han i ankomsthallen når du kommer. Vil du ta turen til Malbork, Szymbark, Sopot, Hel, Oliwa eller andre ting som er verdt å se, kan du få en sjåfør som kan fortelle litt historie på norsk. Ta kontakt med Arek og avtal priser på slike turer.

Telefon nummeret hans er +48 608309499 og e-post 83f.arek@gmail.com

Hoteller

Gdansk er full av hoteller, og her har jeg plukket ut 12 stk. jeg ofte har bodd på. Har du andre alternativer du lurer på er det bare å spørre. IBB tilbyr også 20% rabatt til våre pasienter.

IBB Hotel Długi Targ Gdansk

tilbyr våre pasienter 20% rabatt på sine ordinære priser, når du booker via hotellets sider som du finner ved å klikke på bildet under. Trykk på Book Now og sett inn rabattkode i Add code som er SMILE

Hotellet er 4 stjerners og ligger noen få skritt fra Den grønne port og Długi Targ. Her finner du treningssenter, restaurant og bar. Neptunfontenen ligger i samme området. Kort vei til elven og den gamle kranen.

Rommene har flatskjerm-TV, klimaanlegg, skrivebord og eget bad med dusj og hårføner, vannkoker og minibar.

Hotellet tilbyr frokostbuffé, og restauranten på stedet spesialiserer seg på europeisk mat.

Leilighetskompleks Apartmore

Er du ute etter en leilighet, får du 10% rabatt ved dette leilighetskomplekset som ligger sentralt ved hotell Cubus. Kort spasertur til gamlebyen. Ved bestilling direkte fra deres side som du finner ved å klikke på bildene, bruker du kode ( dentineo ) for å få rabatten.

Flere anbefalte hoteller

Her får du hoteller i flere prisklasser.

Ibis Hotel
Ibis Hotel

Ibis Gdansk er et nytt hotell i den rimeligere prisklassen, rett ved siden av kjøpesenteret Madison. Stort fellesareale, restaurant, bar, små rom uten vannkoker. 10 minutt gange til gamlebyen. Kort vei til trikk og tog.

Gryf Hotel
Gryf Hotel

Gryf hotel Gdansk er et typisk byhotell med store rom, badekar, lenestoler og store senger. Nyoppusset utvendig og i fellesrom. Beliggenheten er nærmeste nabo til Solidaritetsmuseet. 10 minutt gange fra kjøpesenteret Madison. Av de rimeligere i Gdansk

Bonum Hotel
Bonum Hotel

3-stjernershotellet Hotel Bonum ligger i en bygning fra 1700-tallet i gamlebyen i Gdańsk, og tilbyr romslige og stilfulle rom med sittehjørne og gratis W-Fi. Du kan spise frokostbuffé med et utvalg av ferske delikatesser i hotellrestauranten, som spesialiserer seg på polske og europeiske retter.

Celestin Residence
Celestin Residence

Celestin Residence ligger i Gamlebyen ved kanalen. Nyoppussede rom, restaurant, bar men ikke fellesområde. Hotellet har ofte tilbud, som gjør at de er i den nedre prisklassen. Vannkoker og kjøleskap på rom.

Scandic Hotel
Scandic Hotel

Scandic Gdansk, er et bra byhotell med stort fellesareale, restaurant, bar og spa. Litt slitte rom men ellers bra. Beliggenhet rett ved jernbane og trikk. Kort vei til kjøpesenter og 10 minutt gange til gamlebyen. Ikke av de rimeligste i Gdansk.

Hostel 22
Hostel 22

Hostel 22 ligger kun 7 minutters gange fra gamlebyen i Gdańsk, og tilbyr rom av hotellstandard, kostnadsfri Wi-Fi og avgiftsfri offentlig parkering. Alle de moderne og funksjonelle rommene på Hostel 22 slipper inn rikelig med naturlig lys, og har parkett, flatskjerm-TV, bord med stoler og eget bad med dusj.

Villa Akme
Villa Akme

Akme Villa Gdansk, er et lite hotell med utrolig service. Har man først prøvd det, booker man det igjen. Bra og billig frokost, nyoppussede rom og restaurant. 5 holdeplasser med trikken eller 5-6 minutt med taxi fra gamlebyen. Av de rimeligere i Gdansk.

Holland House Residence
Holland House Residence

Holland House Residence midt i gamlebyen. Stort mer sentralt er det vanskelig å få det, men da er de heller ikke av de billigste. Flotte nyoppussede rom, bra frokost og en av de bedre restaurantene i 1. etg. Hender at de har gode tilbud, så sjekk linken under.

Mercure Hotel
Mercure Hotel

Hotel Mercure Gdańsk er den høyeste bygningen i Gdańsk, og ligger kun 400 meter fra den vakre gamlebyen og 200 meter fra kjøpesenteret Madison med over 100 butikker. De elegante rommene på dette røykfrie hotellet har klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar, te- og kaffekoker, gratis mineralvann og gratis Wi-F

Hotel Artus ligger midt i gamlebyen i Gdansk, bare 50 meter fra populære Długi Targ, og tilbyr individuelt innredede rom med flatskjerm-TV, safe, minibar og gratis Wi-Fi. Alle rommene har innredning i lune farger, elegante møbler og eget  bad med dusj. Restauranten spesialiserer seg på internasjonale, økologiske og sesongbaserte retter. Du kan slappe av i spaet på Hotel Artus, som tilbyr et bredt utvalg av skjønnhetsbehandlinger. Hotellet ligger ved siden av Mariakirken og rådhuset. Sentralstasjonen i Gdańsk (Główny) ligger bare 1 km unna.

Bruk linken under og klikk på flagg øverst på siden for å velge språk. Legg inn hotell navn og bruk navnene du ser over med Gdansk til slutt. Det kan være flere hotell med samme navn.

Bestill hotell under. Gjelder ikke IBB Hotel Długi Targ hvis du ønsker rabatten.

Booking.com

Din flyreise

Finn rimeligste flyreise fra din destinasjon.

Wizzair flyr direkte fra Tromsø, Trondheim, Ålesund, Bergen, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Sandefjord og Gardemoen.

Velger du Ryanair, er det Sandefjord lufthavn som er avgangssted.

Norwegian flyr direkte fra Oslo Gardemoen, men har forbindelse fra de fleste norske byer, med flybytte i Oslo. Det er mulig å kombinere med Wizzair.

SAS flyr direkte fra Oslo lufthavn Gardemoen, men har forbindelse fra de fleste norske byer.

Booking.com

Anbefalt Spa og Frisør

Joliesse Spa

Joliesse er et unikt sted i hjertet av den gamle byen i Gdansk, hvor du får en atmosfære av fred, ro og avslapning. Her kan du finne tid til deg selv og nyte gleden av de behandlinger som tilbys av oss. Vi har skapt et sted som gjør at du kan ta en liten pause i hverdagen, fullstendig avslapning og hvile.

Vi tror at kilden til vår helse og skjønnhet er å oppnå harmoni mellom kropp og sinn. I tråd med denne filosofien, sørger vi for at alle prosedyrer hos Joliesse vil ta vare ikke bare kroppen, men også sinnstilstand og sansene. I vårt tilbud finner du behandlinger som: massasje, spa, frisør, kosmetolog og estetisk medisin. Kombiner en tanntur med et avslappende spa. 

I en unik atmosfære vil vi behandle deg med hyggelige og beroligende behandlinger som vil hjelpe deg med å få ro i sinnet, balansen og vitaliteten. Våre behandlinger er ledsaget av stemningsfull musikk og mykt lys, og alle ansatte bestreber seg på å at du etter å ha besøkt Joliesse, føler deg uthvilt, avslappet og full av energi.

Våre stylister er eksperter du kan stole på . Joliesse som ambassadør for Kérastase-merkevaren tilbyr sensuell opplevelse, unik og personlig pleie som gir håret en skjønnhet. Gleden av omsorg i Kérastase-salongen skyldes de faglige ferdighetene til frisør-rådgiveren, kombinert med produktets effektivitet. Du finner oss bak Mariakirken ved parken.

Joliesse Hair & Spa

ul. Grobla II 12 / 14C 

80-835 Gdańsk 

E-post: contact@joliesse.eu 

Telefon: +48 506-960-910 

Booking.com