Gratis hjemmeside

Lag din egen nettside/blogg og/eller nettbutikk

Du kan velge mellom flere hundre maler, som passer din bedrift.

Du lager din egen hjemmeside på noen få timer og grunnpakken er gratis. Ut fra denne, bygger du ditt eget verktøy alt etter hvor avansert du ønsker siden.Ved oppstart velger du norsk oppsett og bruken er utrolig enkel.

Den gratis grunnpakken er en enkel pakke, med litt begrenset trafikk, men ønsker du å oppgradere, er det flere pakkemuligheter.

Er det en hobby du vil profilere enten det er dyr eller noe annet, kan du velge den enkleste varianten abonnement ut over gratispakken, eller du kan bruke gratisversjonen. På gratisversjonen kan du ikke bruke ditt eget domene bla., men er en grei versjon å lære seg på, så utvider du etter hvert. Er det noe du lurer på om de forskjellige abb. eller oppsett, kan du ta kontakt via kontaktsiden eller på tlf. 97582788

Ved å bruke betalte abb. kan du også lage din egen blogg eller nettbutikk etter ferdige maler eller du kan bygge den selv. Oppsettet her er også på norsk og veldig enkelt å sette opp. Bruk litt tid og du får et bra resultat. Skulle du ha behov for support, sender du melding på norsk og de svarer raskt på samme språk, selv om selskapet ikke er norsk. Selskapet har 40 mill. brukere, så du er ikke alene. Tjenesten er levert av Webnode.

En nettside er informasjonskanalen til din bedrift.

* Forteller omverdenen hva du kan tilby.

* Kunder kan velge sine produkter før butikkbesøk.

* Kommunikasjonskanal mellom deg og kunder.

* Et rimelig reklamemedium. ( Ca.1500.- pr. år med proffabonnement )

* Mulighet for egen nettbutikk.

Klikk på linken over for å starte din hjemmeside, blogg eller nettbutikk

Din personlige blogg

Når du registrerer din nettside som gratisabonnement, kan du selvfølgelig velge om du vil bruke denne som nettside eller blogg.

Fordelen med Webnode sitt opplegg er at du ikke må ha reklame for leverandører som har en fellesavtale f.eks Google og andre. Alle abonnementene er reklamefrie, men du står fritt til selv å inngå avtaler med forskjellige firma.

Det er en del firma som tilbyr hjemmesidereklame, noe jeg kan gi deg ved å ta kontakt. På den måten kan du tjene penger på din hjemmeside eller blogg.

Klikk på bildene. Se litt på oppsettet og er det noe du trenger hjelp til er det bare å spørre.