Central Hotel

04.05.2020


Hotellet har en fantastisk frokost ut fra det normale i Polen. Her finner du det meste av godbiter. Bildet er fra 1. etg med frokostsal og i underetasjen er en a la carte restaurant med mat av bra kvalitet. Åpent til kl. 22.30

Her finner du også en bar, hvor de serverer et stort utvalg av  egenprodusert øl.

Rommene er virkelig noe for enhver smak. Store flotte rom, fantastisk bad, minibar, vannkoker, aircondition og spa på hotellet.

Skrivebord med tv. kjøleskap og vannkoker
Skrivebord med tv. kjøleskap og vannkoker
stort flott bad
stort flott bad

Rett ved siden av jernbanestasjonen ligger dette hotellet, som er nyoppusset innvendig. 10 minutters spasertur til kjøpesenteret Forum Gdansk.  og det samme til gamlebyen.

Trikkeholdeplass hvor du bruker trikk 6-9 eller 12 om du ønsker en tur til kjøpesenteret Galleri Baltica  eller Katedralen i Oliwa. Nærmeste nabo er jernbanestasjonen Gdansk Glowny. Her går det tog til Sopot-Gdynia-Hel eller Malbork.  Du kan også ta toget til flyplassen, men da med togbytte ved Galleria Baltica. En annen mulighet er trikk nr. 10 til Bretowo og bytt til tog.

Hotellet har eget ølbryggeri, hvor du ser tankene utenfra som her og  flere nede i barområdet. Alle de forskjellige typene de produserer får du på tappekran i baren. Ta en kveld med litt ølsmaking i kjelleren sammen med en god middag. Det kan absolutt anbefales.

Baren
Baren
Standard dobbeltrom
Standard dobbeltrom
Inngangsparti til rommet med rikelig skap plass
Inngangsparti til rommet med rikelig skap plass
Booking.com