Flytoget

15.04.2020

Når du kommer ut i ankomsthallen, ser du skjermene hvor togtidene er oppført. De fleste togene går til Gdansk Wrzeszcz, som ligger ved senteret Galleria Baltica. Noen går helt frem til Gdansk Glowny, som er sentrum ved Hotel Scandic. Tar du toget til Wrzeszcz, bytter du til lokaltoget som kommer ca. 5 minutter etter. Ned trappen og bort til venstre. Lokaltoget kommer som regel på perong 3. På rutetabellen er togtid merket 0 til Gdansk Glowny og merket 1 til Wrezeszcz. Er du i tvil, kan du spørre i informasjonen på flyplassen. Gå til venstre i hallen og opp rulletrappen som på bildet. Over veien og første til høyre.


Skal du fra Gdansk Glowny til flyplassen, tar du lokaltoget til Gdansk Wrzeszcz Billetter får du kjøpt i billettlukene oppe ved perongen. Husk å aktivere billetten før du går ombord i små gule bokser nede i undergangen.

Skal du til Gdansk i sommer, er flytoget et bra alternativ. 20 minutter fra flyplassen og inn til Gdansk Wrzeszcz som er hovedstasjonen rett ovenfor Galleria Baltica. Skal du videre mot gamlebyen, bytter du tog her. Samme billett benyttes. Billetter kjøper du på automat på perongen eller i forreste vogn. Prøv å ha småpenger. Veksle i kiosken i terminalen. Pris er 3,80 PLN

Skal du i nærheten av Galleria Baltica, stopper toget på baksiden av senteret og stasjonen heter Wrzeszcz. Dette er nest siste stopp før hovedstasjonen. Noen av flytogene går ikke lengre enn hit, så se på informasjonstavlen på flyplassen. Det er også infotavler i taket på toget. Klikk på bildet for rutetider. NB! Du må bytte tog.