Shopping

29.06.2020

Manhattan

Middels stort kjøpesenter som ligger ikke så langt fra busstasjonen og Hotel Szydlowski.

Her finner du restauranter, sko og selvfølgelig klær. Pjotr i Pavet er en meget innholdsrik matbutikk i kjelleren. Ligger 10 minutts gange fra Galleria Baltica.

Galleria Baltica

Et stort senter i 4 etasjer, med det meste av butikker. Her kan du gå i dagesvis og blir du sulten finner du et rikt utvalg av spisesteder i 4. etg. Her får du en porsjon kinamat og brus for kr. 34.- Stor Burger King meny for kr. 25.- osv. Senteret ligger 5 min. gange fra Hotel Villa Vrest, Smart Hotell og Hotel Szydlowski. Bor du i gamlebyen, eller Scandic, bruker du trikk 6-9-12 eller lokaltoget til Gdynia.Madison

Ligger bak hotel Scandic. Like ved det store kinosenteret og jernbanestasjonen. Det meste innen butikker og kafeer.

10 minutters gange til gamlebyen. Nabo til hotellene Ibis og Mercure. Greit senter uten at du må gå på deg gnagsår.

På vei mot flyplassen ligger det et stort og spesielt senter. Er du ute etter rimelige merkevarer, er dette stedet. Stort utvalg av sportsklær og andre kvalitetsmerker.

Forum Gdansk

Den siste tilveksten på sentersiden er Forum Gdansk. Et stort senter med store fellesarealer hvor du kan sitte å slappe av. Butikkmessig finner du nok de samme på de andre sentrene, men dette er mer åpent og luftig. Fra torget ved gamlebyen, går du under hovedveien til senteret. Mange restauranter og butikker gjør at du kan tilbringe en hel dag her. klikk på bildet.

Klikk her for å gå tilbake til forsiden Blogg