Undersøkelse/sjekk

28.06.2020


For å få en full oversikt over tilstanden, er panoramarøntgen et viktig verktøy. Utstyret er koblet direkte til datamaskinen, for beregning i behandlingsplanen. 

Er det mistanke om at de ikke ser alt på de andre undersøkelsene, tar de en 3D CT scanning, som avslører det meste. Er det problemer med benstruktur osv. Ser de det her. 

Når dere har blitt enige om behandling og om du ønsker å starte omgående, får du tildelt en tannlege, som starter behandling.  
Ved ankomst klinikken bruker du litt tid på å fylle ut noen skjema om allergier og evt. sykdommer som tannlegen må ta hensyn til ved bedøvelse og medisinering.  Dette kan virke litt i overkant, men har vist seg å være viktig for en del ut fra forskjellige sykdomsbilder.Digitalfotografering av munnhulen. Her får de en oversikt over dårlige fyllinger, begynnende karies, betennelser og tilstanden i tannkjøttet. 
Etter undersøkelsen, får du en samtale med tannlegen, hvor han går gjennom bilder. Her får du noen alternativer og en behandlingsplan med priser.  

15% Rabatt på lux-case.no