Om oss

Om oss

Tormod Ustad er klinikkens norske representant
Tormod Ustad er klinikkens norske representant
Dr. Adam Bielawski er faglig ansvarlig i Gdansk.
Dr. Adam Bielawski er faglig ansvarlig i Gdansk.

Som norsk representant er det min oppgave å hjelpe med å bestille time hos klinikken, tilrettelegge for henting på hotellene, finne rimelig å bra overnatting, finne rimeligste reise, gir råd og hjelp om forskjellige behandlinger, gir prisoverslag, er din kontaktperson som snakker norsk.

Om du bruker denne tjenesten jeg gir eller tar deg bryet med å kontakte direkte til klinikken på engelsk, er prisene de samme. Jeg har ingen formidlings gebyrer eller andre fordyrende priser.

Min oppgave er å være mine pasienters forlengede arm i Norge og en trygghet ut fra språkbariere. Jeg er bosatt på Bømlo og er i Gdansk 1-2 ganger i måneden med gruppeturer. Jeg er da tilstede på flyplassen og er med pasienter i periodene.


Dr Adam Bielawski er tannlege og gründer av Dentineo Tannlegeklinikk. Han ble uteksaminert som tannlege fra Det medisinske universitetet i Gdansk. Siden da har han videreutdannet seg gjennom ulike seminarer og workshops i hele verden. For tiden arbeider han for å få spesialisering og mastergrad innen implantologi ved følgende institutter: Polsk forening for implantologi. International Congress of Oral Implantologists og Deutche Gesellschaft Für Orale Implantologie. Han er også medlem i Polsk forening for endodonti og Polsk forening for periodonti.

Mitt hovedmål er å gi våre pasienter et perfekt smil og friske tenner og samtidig garantere dem komfort under behandlingen. Hos Dentineo gjør vi vårt aller beste for å forandre måten pasienter betrakter besøk hos tannlegen. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve det heller som et spa-besøk, så vi blir ikke overrasket om pasienten sovner under behandlingen Vi oppfordrer deg til å oppleve det selv.

Dr. Anna Tannlege
Dr. Anna Tannlege
Dr. Maja Wisniewska
Dr. Maja Wisniewska
Adrianna. Tannpleier
Adrianna. Tannpleier
Ewelina. Tannpleier
Ewelina. Tannpleier
Dr. Alicja Tannlege
Dr. Alicja Tannlege
Ania. Tannpleier
Ania. Tannpleier
Magdalena
Magdalena
Panoramarøntgen
Panoramarøntgen
Dr. Jacek Tannlege
Dr. Jacek Tannlege
Weronika. Tannpleier
Weronika. Tannpleier
Klaudia
Klaudia

Mer om oss!

På venterommet får du te, kaffe eller kaldt vann. Norske ukeblader korter ventetiden. Det er ofte at det blir noen timer i stolen under behandling, så anbefalingen er at du spiser godt før behandling og ber om en pause hvor du kan drikke eller hvile litt.

Et lite utvalg av utdannelsespairer til tannlegene på klinikken.

3D CT scanning brukes ved sjekk 

Behandlingsrom 1 

Se hva folk sier om oss. Klikk på bildet

Klinikken med utsikt over den nyere delen av Gdansk. Ca. 10 min med bil fra gamlebyen.

Panoramarøntgen er standard ved tannsjekk

Behandlingsrom 2

Mikroskopbehandling

Venterommet med kaffemaskin, vanndispenser, kjeks og sjokolade 

Digitalfotografering av munnhulen er standard

Priser

Sprøyteløs bedøvelse

Noen av utdanningspapirene til vår behandlingsansvarlig Dr. Adam

Kontakt oss om du har spørsmål eller vil ha en time.

Bruk norsk eller engelsk.

Ansvar og garantier

Pasient sitt ansvar.

Forholdsregler.

Alle helsebehandlinger kan medføre en risiko enten de er i Norge eller utlandet. Det er derfor viktig å ha takhøyde for at noe kan skje ikke nødvendigvis hos klinikken, men Gdansk er en stor by.

* Sjekk at du har med Helfokort, pass og at din reiseforsikring er i orden.

* Det er pasientens ansvar å få med de papirer og dokumentasjon fra klinikken som trengs for å få refusjonsvurdering fra Helfo.

* Sjekk alltid med klinikken om du er innenfor reglene til refusjon.

* Evt. sykdommer og medikamentbruk skal informeres tannlegen før behandling starter.

* Du betaler selv hos klinikken og evt. kreditt avgjøres på forhånd hos denne. Ingen betaling går via SFM Tannbehandling Gdansk.

* Du er selv ansvarlig for bestilling av hotell og reise og betaler direkte for dette.

* Evt. uteblivelse fra bestilte timer og evt. økonomisk kompensasjon det medfører.

SFM Tannbehandling Gdansk

Er ansvarlig for.

SFM er et selskap som holder til på Bømlo og er den norske samarbeidspartneren til Klinikk Dentineo

* Vi er ansvarlig for din sikkerhet på våre gruppeturer, tilrettelegging av turen, bistand ved tannbehandling og ansvarlig for henting og bringing til og fra klinikk..

* Behjelpelig ved spørsmål om behandlinger, bestilling av timer og tips om hva som er å gjøre i Gdansk. Adresser og hvordan finne frem til klinikk osv..

Klinikken sitt ansvar

Garantier.

Klinikkene gir sine garantier på lik linje med norske klinikker, men eneste forskjell er at du må ned til Gdansk for å få din behandling.* For implantatbehandling gies det garanti etter den gjeldende produsents produksjonsgaranti.* Klinikkene er ansvarlig for å oppdatere seg på hvilke godkjenninger som gjelder for Helfo refusjon.* På forespørsel, fyller behandlende tannlege ut nødvendige papirer for søknad til Helfo. Ta gjerne med en minnepinne som kan brukes til å legge inn bilder og dokumentasjon på.