Om oss

Vår klinikk

Norsk representant.

Tormod Ustad er klinikkens norske representant
Tormod Ustad er klinikkens norske representant

Som norsk representant er det min oppgave å hjelpe med å bestille time hos klinikken, tilrettelegge for henting på hotellene, finne rimelig å bra overnatting, finne rimeligste reise, gir råd og hjelp om forskjellige behandlinger, gir prisoverslag, er din kontaktperson som snakker norsk.

Om du bruker denne tjenesten jeg gir eller tar deg bryet med å kontakte direkte til klinikken på engelsk, er prisene de samme. Jeg har ingen formidlings gebyrer eller andre fordyrende priser.

Min oppgave er å være mine pasienters forlengede arm i Norge og en trygghet ut fra språkbariere. Jeg er bosatt på Bømlo og er i Gdansk 1-2 ganger i måneden med gruppeturer. Jeg er da tilstede på flyplassen og er med pasienter i periodene.

Dr. Adam Bielawski er faglig ansvarlig i Gdansk.
Dr. Adam Bielawski er faglig ansvarlig i Gdansk.

Dr Adam Bielawski er tannlege og gründer av Dentineo Tannlegeklinikk. Han ble uteksaminert som tannlege fra Det medisinske universitetet i Gdansk. Siden da har han videreutdannet seg gjennom ulike seminarer og workshops i hele verden. For tiden arbeider han for å få spesialisering og mastergrad innen implantologi ved følgende institutter: Polsk forening for implantologi. International Congress of Oral Implantologists og Deutche Gesellschaft Für Orale Implantologie. Han er også medlem i Polsk forening for endodonti og Polsk forening for periodonti.

Mitt hovedmål er å gi våre pasienter et perfekt smil og friske tenner og samtidig garantere dem komfort under behandlingen. Hos Dentineo gjør vi vårt aller beste for å forandre måten pasienter betrakter besøk hos tannlegen. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve det heller som et spa-besøk, så vi blir ikke overrasket om pasienten sovner under behandlingen Vi oppfordrer deg til å oppleve det selv.

Dr. Maja Wisniewska
Dr. Maja Wisniewska
Adrianna. kirurgisk assistent
Adrianna. kirurgisk assistent
Dr. Alicja Tannlege
Dr. Alicja Tannlege
Weronika. Tannpleier
Weronika. Tannpleier
Dr. Jacek Tannlege
Dr. Jacek Tannlege
Magdalena
Magdalena
Dr. Anna Tannlege
Dr. Anna Tannlege
Ania. Tannpleier
Ania. Tannpleier
Ewelina. Tannpleier
Ewelina. Tannpleier

Mer om oss!

På venterommet får du te, kaffe eller kaldt vann. Norske ukeblader korter ventetiden. Det er ofte at det blir noen timer i stolen under behandling, så anbefalingen er at du spiser godt før behandling og ber om en pause hvor du kan drikke eller hvile litt.

Et lite utvalg av utdannelsespairer til tannlegene på klinikken.

3D CT scanning brukes ved sjekk 

Behandlingsrom 1 

Se hva folk sier om oss

Venterommet med kaffemaskin, vanndispenser, kjeks og sjokolade 

Panoramarøntgen er standard ved tannsjekk

Behandlingsrom 2

Mikroskopbehandling

Klinikken med utsikt over den nyere delen av Gdansk. Noen minutters gange fra gamlebyen

Digitalfotografering av munnhulen er standard

Priser

Sprøyteløs bedøvelse

Noen av utdanningspapirene til vår behandlingsansvarlig Dr. Adam

Kontakt oss om du har spørsmål eller vil ha en time.

Bruk norsk eller engelsk.

Ansvar og garantier

Pasient sitt ansvar.

Forholdsregler.

Alle helsebehandlinger kan medføre en risiko enten de er i Norge eller utlandet. Det er derfor viktig å ha takhøyde for at noe kan skje ikke nødvendigvis hos klinikken, men Gdansk er en stor by.

* Sjekk at du har fått med deg behandlingsplan med priser.

* Sjekk at du har med Helfokort, pass og at din reiseforsikring er i orden.

* Det er pasientens ansvar å få med de papirer og dokumentasjon fra klinikken som trengs for å få refusjonsvurdering fra Helfo.

* Sjekk at det er behandlende tannlege som har signert din Helfosøknad.

* Sjekk alltid med klinikken om du er innenfor reglene til refusjon.

* Evt. sykdommer og medikamentbruk skal informeres tannlegen før behandling starter.

* Du betaler selv hos klinikken og evt. kreditt avgjøres på forhånd hos denne. Ingen betaling går via SFM Tannbehandling Gdansk.

* Du er selv ansvarlig for bestilling av hotell og reise og betaler direkte for dette.

* Evt. uteblivelse fra bestilte timer og evt. økonomisk kompensasjon det medfører.

SFM Tannbehandling Gdansk

Er ansvarlig for.

SFM er et selskap som holder til på Bømlo og er den norske samarbeidspartneren til Klinikk Dentineo

* Vi er ansvarlig for din sikkerhet på våre gruppeturer, tilrettelegging av turen, bistand ved tannbehandling og ansvarlig for henting og bringing til og fra klinikk..

* Behjelpelig ved spørsmål om behandlinger, bestilling av timer og tips om hva som er å gjøre i Gdansk. Adresser og hvordan finne frem til klinikk osv.

* Eventuelle garantibehandlinger er klinikkens ansvar, men SFM Tannbehandling Gdansk er behjelpelig med formidling av disse.

* SFM Tannbehandling Gdansk har ikke ansvar for avtaler som er inngått mellom tannklinikk og pasient.

Helfo

Tannklinikken kan hjelpe deg på forespørsel med all dokumentasjon som er nødvendig for å søke om refusjon fra HELFO. Selv om du i utgangspunktet har samme rettigheter i EU som i Norge når det gjelder refusjoner, kan det være utvidede krav til f. eks implantat refusjoner. Spesialistutdanninger som er gjort innenfor og utenfor EU er ikke automatisk godkjent i Norge. Snakk derfor med tannlegen om du er innenfor dekningsområdet. Husk at det er du som er ansvarlig for at alle opplysninger og dokumentasjon er Helfo i hende senest 6 mnd. etter startet behandling.

Som hovedregel må voksne betale utgiftene til tannbehandling selv, men det finnes enkelte unntak dersom du har visse sykdommer, tilstander eller skader. Tannlegen/tannpleieren skal vurdere om du faller inn under noen av disse unntakene, og derfor har krav på støtte fra Helfo. Selv om tannlege/tannpleier vurderer din tilstand slik at du er innenfor kravene, er det ingen automatikk i at Helfo har samme vurdering for refusjon. Behandlende tannlege/tannpleier/klinikk er ikke ansvarlig for evt. forhåpninger du har fått etter dens vurderinger. Husk at i utgangspunktet er det tilstander som er betegnet som sykdom som dekkes, men med noen få unntak.

All dokumentasjon må være på norsk, dansk, svensk eller engelsk. Du bør derfor forsøke å få utstedt dokumentasjonen på et av disse språkene. Dersom dokumentene foreligger på et annet språk, kan Helfo ved behov be deg om å få disse oversatt, om nødvendig av en statsautorisert translatør. Du må betale for oversettelsen selv. Hvis du legger ved oversettelse, må du også legge ved originalen.

Du må legge følgende ved søknaden din:

  • skjemaet som behandlende tannlege har fylt ut (se steg 6)
  • dokumentasjon på at alle behandlere har gyldig autorisasjon
  • dokumentasjon på at den eller de som har utført spesialistbehandling har godkjenning som spesialist (for eksempel ved implantater og implantatprotetikk eller kjeveortopedisk behandling
  • nødvendige røntgenbilder tatt før behandlingen du søker refusjon for
  • journal som dokumenterer tilstand, undersøkelser og eventuelt behandling utført før den behandlingen du søker refusjon for
  • originale kvitteringer for alle utgifter
  • dokumentasjon på at utgiftene er betalt

Klinikken sitt ansvar

Garantier.

Klinikkene gir sine garantier på lik linje med norske klinikker, men eneste forskjell er at du må ned til Gdansk for å få din behandling.* For implantatbehandling gies det garanti etter den gjeldende produsents produksjonsgaranti.* Klinikkene er ansvarlig for å oppdatere seg på hvilke godkjenninger som gjelder for Helfo refusjon.* På forespørsel, fyller behandlende tannlege ut nødvendige papirer for søknad til Helfo. Ta gjerne med en minnepinne som kan brukes til å legge inn bilder og dokumentasjon på. 

Norskutviklet hudpleie fra Amberly