Shopping

Shopping

Gdansk er også shopping.

Madison ligger i nærheten av jernbanen og har hotellene Scandic, Mercure og Ibis i nabolaget. Stort senter hvor du finner det meste. Mange spisesteder og kafeer.

Senteret Manhattan finner du på vei mot Galleria Baltica. tar du trikken er det to holdeplasser før Baltica. Dette er et medium stort senter, med de samme butikkene du finner på Baltica og Madison.

Der gamlebyen starter, finner du dette markedet, med små butikker, grønnsaker og blomster utenfor. Kan være noen gode tilbud å finne her også.

Fra Scandic hotell kan du ta trikk 6 - 9 - 12 til senteret. Et kjempesenter i tre etasjer, hvor du finner alt du har bruk for. Her kan du faktisk gå i timesvis og heldigvis er toppetasjen en stor del tildelt spisesteder.

10-15 minutters biltur mot flyplassen ligger et stort outletsenter. Her finner du spesialbutikker for kjente merkevarer. Sett av litt tid her, for det kan være en del gode tilbud. 

Metropolia er et av de nyeste skuddet på stammen. Du finner det på baksiden av Galleria Baltica. Senteret er forholdsvis stort med en del spesialbutikker.

Det nyeste tilskuddet på shoppingfronten. Et gedigent senter som åpnet i 2018. Du finner det ved torget før du går inn i gamlebyen.