Ut å spise

Restaurant Euro

Går du inn i hovedgaten gamlebyen fra elvesiden, ligger denne restauranten nesten på enden til høyre. Familierestaurant med både polsk og international mat. De har også menyer med norsk tekst. Pleier stort sett å ta en middag her i løpet av enn gruppetur. Kommer du fra torgsiden er den på venstre side.

Billy`s

finner du både på promenaden ved elven som avbildet og på kjøpesenteret Forum. Ute etter en tradisjonell amerikansk frokost, lunch eller fantastiske burgere, er dette stedet. Her er rettene grillstekt og serveres med gode sauser. Prisene er utrolig hyggelige i tillegg til god mat.

Goldwasser

Goldwasser er stedet for gode opplevelser. Ligger på promenaden ved elven. Her er det som oftest fullt, så stikk gjerne innom på dagtid for å bestille bord. Prisene her er nok litt høyere enn de andre restaurantene her, men unn deg et bra måltid. Dette er vel den restauranten de fleste har hørt om.

Holland House Latajacy Holender

Vår stamrestaurant i Gdansk. Restauranten på Holland House. Går du inn i hovedgaten i gamlebyen fra elvesiden, er det andre restaurant på høyre side. Fantastisk mat til en rimelig penge. En gruppetur uten en middag her blir nedtur. Her er også et flott hotell, men i den høyere prisklassen. Her får du en bra meny, med en av de møreste biffene jeg har spist.

Restaurant Swojski

Restauranten, ligger rett ovenfor Ibis hotell og nedenfor kjøpesenteret Madison. Restauranten skilter med ikke mindre enn 150 forskjellige sorter polsk vodka. Her får du tradisjonell polsk mat, a la carte og mye god drikke. Prisnivået er rimelig og porsjonene er store. Har spist her noen ganger og kan absolutt anbefale dette.