Anbefalte overnattingssteder i Gdansk

Som norsk pasientkoordinator for tannklinikken i Gdannsk, har jeg bodd på alle disse stedene på mine reiser til Gdansk og kan anbefale disse. Her er forskjellen pris, om man ønsker fellesområde som bar og restaurant osv. Alle ligger  i kort gåavstand til tannklinikk og gamlebyen.


Moon Apartments Gdansk

Moon Apartments Gdańsk tilbyr innkvartering innen 300 meter fra sentrum av Gdansk, med gratis Wi-Fi og kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Dette nylig renoverte leilighetshotellet ligger 200 meter fra Neptunfontenen og 100 meter fra Long Market. Boligen tilbyr en 24-timers resepsjon, heldags sikkerhet og bagasjeoppbevaring for gjester.

Novotel Gdańsk Centrum

NB! det er Novotel centrum og Novotel Marina i Gdansk. Husk å velge centrum når du bestiller.

Er et moderne hotell som ligger i sentrum av Gdansk, kun 200 meter fra gamlebyen. Hotellet tilbyr romslige rom med klimaanlegg, og Wi-Fi er gratis overalt. Alle de moderne rommene på Novotel har kabel-TV, minibar, skrivebord og eget bad. Personalet står til tjeneste døgnet rundt. Resepsjonspersonalet hjelper deg gjerne med å organisere oppholdet ditt i Gdansk, og kan gi deg informasjon om de mange aktivitetene byen tilbyr. Novotel Gdańsk Centrum har et treningssenter. Du kan leie sykkel, eller slappe av i den romslige hagen eller på terrassen. Hotellet har en bar og en uterestaurant, NOVO SQUARE Lounge Bar, hvor du kan hygge deg med internasjonale retter. Du får servert frokost hver morgen.

Dom Muzyka

Dom Muzyka ligger i hjertet av gamlebyen i Gdańsk, bare 800 meter fra gaten Długi Targ. Overnattingsstedet ligger i en bygning fra 1800-tallet, og rommene har eget bad med dusj. Rommene på Dom Muzyka er innredet i lyse farger, og har god takhøyde og høye, buede vinduer. Rommene er utstyrt med skrivebord, satellitt-TV og gratis Wi-Fi. Du finner en stor, gratis parkeringsplass innenfor den inngjerdede eiendommen hvor Dom Muzyka befinner seg. 

Hotel Artus - Old town 

er et boutiquehotell som ligger midt i gamlebyen i Gdansk, kun 50 meter fra velkjente Długi Targ. Rommene på hotellet har unik innredning, gratis WiFi, flatskjerm-TV og safe.

Alle rommene på Artus har innredning i lune farger og elegante møbler. Du får eget moderne bad med dusj.

Restauranten Atelier BonŻur serverer en variert frokostbuffé hver morgen. Om kvelden tilbyr restauranten en koselig atmosfære og levende musikk. Atelier BonŻur fokuserer på regionale produkter i sine retter. Kokken har som visjon å tilby polsk og kasjubisk mat som er skreddersydd for 2000-tallet. Vinkartet omfatter et utvalg av polske viner.

Resepsjonspersonalet står til disposisjon døgnet rundt, og kan gi deg turistinformasjon og ordne med byomvisninger og transport.

Apart Neptun 

ligger i sentrum av gamlebyen i Gdansk, og tilbyr rom og leiligheter med høy standard og kostnadsfri WiFi.

Alle rommene og leilighetene på Apart Neptun har safe, kjøleskap, vannkoker, flatskjerm-TV og bad med dusj.

Du kan bestille ulike typer massasje på spasenteret. Andre skjønnhetsbehandlinger, som manikyr og pedikyr, er også tilgjengelig.

Apart Neptun har en døgnåpen resepsjon som tilbyr safe og bagasjeoppbevaring. 

Hotel Sadova

Ligger 3 minutters gange fra marinaen, og har en badstue og et treningssenter. Hotellet har et innendørsbasseng, og du kan ta deg noe å drikke i baren. Gratis WiFi er tilgjengelig overalt, og du kan benytte deg av privat parkering. Alle rommene har flatskjerm-TV. Rommene har eget bad med badeprodukter og hårføner. Resepsjonen er døgnåpen. Brama Zielona (Den grønne porten) ligger en 5-minutters spasertur fra Hotel Sadova, og Sjøfartsmuseet er 700 meter unna. Den nærmeste flyplassen er Gdansk Lech Walesa lufthavn, som du finner 13 km fra Hotel Sadova.

IBB Hotel Gdańsk 

ligger i Gdańsk, 70 meter fra Neptun-fontenen, og har en bar, privat parkeringsplass og kasino. Hotellet tilbyr romservice og gratis WiFi over hele overnattingssted, og har en restaurant og døgnåpen resepsjon. Hotellet har familierom.

Alle rommene på hotellet har eget bad, og noen av rommene har også et sittehjørne.

IBB Hotel Gdańsk serverer frokostbuffé hver morgen.

Hotel Królewski

Hotel Królewski ligger på øya Ołowianka, mellom motława-sjøen og Stępka-kanalen, og tilbyr rom i nærheten av gamlebyen i Gdańsk. Hotellet består av to bygninger - hovedbygningen der resepsjon og restaurant ligger og en bygning som ble ferdigstilt i september 2019 med rom merket som anneks. Bygningen ligger 80 m fra hovedbygningen. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet, og hotellet har en privat parkering med 50 parkeringsplasser.

Medusa Gdańsk

Ligger i sentrum av Gdansk, 200 meter fra gamlebyen, og har moderne rom med plasma-TV med satellittkanaler, minibar, klimaanlegg og gratis Wi-Fi.Alle rommene har eget bad med dusj, badeprodukter og hårføner. Medusa Cafe serverer frokost, og på kveldstid kan du ta deg noe å drikke i baren. Hotellet har døgnåpen resepsjon. Du finner mange butikker, restauranter og barer i kort gangavstand fra hotellet. Marinaen i Gdańsk ligger 200 meter fra Medusa Gdańsk, og Gdansk Lech Walesa lufthavn ligger 13 km unna.

Hanza Hotel

4-stjerners Hotel Hanza ligger midt i gamlebyen i Gdańsk, ved den pittoreske elven Motława, og tilbyr rom med klimaanlegg og kostnadsfri Wi-Fi. Her får du også adgang til et trenings- og velværesenter med badstue og 3 massasjerom med et utvalg av behandlinger med økologiske produkter. Alle de elegante rommene på Hanza har sittehjørne, 32" LCD-TV, minibar, kaffe- og tekoker og bad med hårføner og kostnadsfrie badeprodukter. Badekåper er tilgjengelig etter avtale.

Kobza Haus Old Town

Kobza Haus Old Town ligger midt i gamlebyen i Gdansk, 500 meter fra Artusgården, og har flotte rom med klimaanlegg, LCD-TV, gratis Wi-Fi og kjøleskap. Alle de lyse rommene på Kobza Haus Old Town har innredning i varme farger, kabel-TV, skrivebord og moderne bad med dusj og hårføner. Frokostbuffé serveres hver morgen i spisesalen. Personalet i resepsjonen er tilgjengelig på dagtid, og etter det bruker du kode på døren. Hotellet har også underjordisk parkeringsplass. Hotellet har heis med unntak av øverste etasje. Har du ikke krav til bar, fellesområder osv., er dette et bra hotell og blant de rimeligste. Da Gdansk er under stadig utbygging, kan det være noe byggestøy fra gaten. Vanlig kvelds og nattestøy kan forekomme fra gaten, men har ikke vært noe problem de gangene jeg har bodd der.

Holiday Inn Gdansk - City Center

Ligger i Gdańsk sentrum på øya Spichrzów, 450 km fra Długi Targ. Overnattingsstedet tilbyr fasiliteter som et døgnåpent treningssenter, konferansesenter og en restaurant. Her er det i tillegg en døgnåpen resepsjon og gratis WiFi. Alle rommene er røykfrie, og har klimaanlegg og eget bad. Hver morgen serveres en frokostbuffé med et bredt utvalg av lokale retter, ferskt brød og frokostblandinger. Overnattingsstedet har en Sky Bar i 8. etasje med panoramautsikt over byen. Overnattingstedet har i tillegg en terrasse.

Hotel Podewils Old Town

Ligger like ved Kranporten over elven Motława i Gdańsk. Her tilbys gratis Wi-Fi samt tradisjonelt innredede rom med satellitt-TV og utsikt over gamlebyen. Alle de romslige, fredelige rommene på dette lille, luksuriøse hotellet har marmorbad, airconditionHotel Podewils Old Town

Marina Club Hotel Old Town

Marina Club Hotel Old Town har en førsteklasses beliggenhet i sentrum av Gdańsk, ved Gdańsk Marina og innen få minutters gange fra gamlebyens viktigste severdigheter. Rommene og suitene på dette 3-stjerners hotellet har flatskjerm-TV og klimaanlegg. Og eget bad med dusj, hårføner og gratis badeprodukter. Ekstrautstyr inkluderer skrivebord, safe og laptop-safe. Noen av boenhetene har kjøkkenkrok. Andre fasiliteter som tilbys inkluderer bagasjeoppbevaring. Mot et pristillegg er overvåket parkering tilgjengelig på forespørsel.

Hotel Gdańsk Boutique

Ligger i et restaurert kornlager fra 1700-tallet, og er en moderne bygning i marine-stil. Hotellet består av både 4-stjerners og 5-stjerners deler. Hotellet tilbyr stilfulle rom med utsikt over marinaen og gamlebyen. Det var her fotballklubben FC Barcelona bodde under sitt opphold i Gdańsk. Alle de elegante rommene på hotellet har flatskjerm-TV med satellittkanaler, gratis Internett, safe, minibar og kjøleskap. Noen har også et sittehjørne. Restauranten på Hotel Gdańsk Boutique serverer deilige, tradisjonelle polske retter og internasjonale spesialiteter. 

Puro Gdansk Stare Miasto

Puro Gdansk Stare Miasto ligger i sentrum av Gdańsk, bare 150 meter fra den grønne porten og 300 meter fra Dlugi Targ. Her tilbys restaurant, gratis Wi-Fi og kostnadsfritt lån av sykler. Alle rommene på dette moderne hotellet har klimaanlegg, iPad, flatskjerm-TV og eget bad med dusj, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter. Som gjest får du gratis varm drikke. Puro Gdansk Stare Miasto tilbyr ekspress-inn-/utsjekking, samt en døgnåpen resepsjon og møterom. 

Q Hotel Grand Cru Gdańsk

ligger ved elven Motława og like ved gamlebyen i Gdańsk. Hotellet har moderne interiør med historiske elementer, og tilbyr et treningsrom samt stilfulle rom med gratis Wi-Fi.Alle rommene på Q Hotel Grand Cru har stilige murvegger og eget bad i minimalistisk stil med en elegant glassdusj. Rommene har også klimaanlegg, skrivebord og flatskjerm-TV med satellittkanaler. Du kan slappe av i badstuen, og du kan også innta mediterrane og moderne polske retter i restauranten, som ligger i kjelleren. 

Leiligheter

Dom & House - Old Town Waterlane

Moderne Dom & House - Old Town Waterlane ligger ved elven Motława i selve sentrum av Gdańsk, like ved den vakre gamlebyen og rett ved siden av småbåthavnen, og tilbyr innkvartering med gratis WiFi og innendørsbasseng. De røykfrie leilighetene på Waterlane er individuelt og stilfullt innredet. Alle har flatskjerm-TV, sittehjørne og bad med dusj, mens de fleste gir utsikt over småbåthavnen. Du kan lage mat i den velutstyrte kjøkkenkroken, som har kjøleskap, komfyr og vannkoker. Spiseplass tilbys også.

Apartamenty Sun & Snow Szafarnia

Apartamenty Sun&Snow Szafarnia ligger i et trygt nabolag ved elven Motława. Her tilbys elegante leiligheter med gratis WiFi, stilfull innredning og avgiftsfri privat parkering. Alle leilighetene på Szafarnia har stue og LCD-TV med satellittkanaler. Du kan lage din egen mat i den fullt utstyrte kjøkkenkroken og spise på en spiseplass med trebord. Apartamenty Sun&Snow Szafarnia ligger 200 meter fra øya Ołowianka og 1,2 km fra Gdańsk sentralstasjon (Główny).

Charming and Bright - Luxury apartment

Charming and Bright - Luxury apartment - Old Town ligger i gamlebyen i Gdańsk, nær National Maritime Museum, og har gratis Wi-Fi og vaskemaskin. Eiendommen har utsikt over byen og ligger 3 minutters gange fra den polske baltiske filharmonien og 1,4 km fra Green Gate. Leiligheten har 2 separate soverom, 1 bad, et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass og oppvaskmaskin, og en stue med flatskjerm-TV.

Citystay Szafarnia Gdansk Apartment

CITYSTAY Szafarnia Gdansk Apartment ligger i gamlebyen i Gdańsk, 200 m fra National Maritime Museum, 300 m fra den polske baltiske filharmonien og 1,5 km fra Green Gate. Dette overnattingsstedet tilbyr tilgang til en balkong, gratis privat parkering og gratis Wi-Fi. Leiligheten har 1 soverom, flatskjerm-TV med kabelkanaler, utstyrt kjøkkenkrok med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, vaskemaskin og 1 bad med dusj.

Har du spørsmål om beliggenhet osv., så ta kontakt.

Kontakt meg for de spørsmål du har.