Overnatting i området rundt vår tannklinikk. Bruk søkemotorene nederst på siden for oppdaterte priser.

Q4 APARTMENTS - Angielska Grobla Old Town

Q4 LEILIGHETER - Angielska Grobla Old Town ligger i sentrum av Gdańsk, nær National Maritime Museum, Polish Baltic Philharmonic og Main Town Hall. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt, og privat parkering er tilgjengelig på stedet. Alle boenhetene har stue, sittehjørne med sovesofa, flatskjerm-TV, fullt utstyrt kjøkkenkrok med spisebord og eget bad med dusj. Oppvaskmaskin, kjøleskap, komfyrtopp og vannkoker tilbys også

Apartament BM

Apartament BM ligger i sentrum av Gdańsk, kun 400 meter fra Nasjonalt maritimt museum og 500 meter fra den polske baltiske filharmonien, og tilbyr innkvartering med utsikt over byen og gratis Wi-Fi. Overnattingsstedet ligger i en bygning fra 2017, 1,8 km fra Neptun-fontenen og 2 km fra rådhuset. Leiligheten har 2 soverom, flatskjerm-TV med satellittkanaler, et utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og kjøleskap, vaskemaskin og 2 bad med dusj.

Apartament Zielony OPTILOCUS

Apartament Zielony OPTILOCUS ligger i Gdańsk, en 7-minutters spasertur fra den polske baltiske filharmonien, og har stue med flatskjerm-TV. Overnattingsstedet ligger 4 minutters gange fra National Maritime Museum, og du kan dra nytte av privat parkering på stedet og gratis Wi-Fi. Leiligheten har 1 soverom, en fullt utstyrt kjøkkenkrok med mikrobølgeovn og kjøleskap og 1 bad med dusj og hårføner. Du finner en lekeplass i leiligheten sammen med en solterrasse.

CITYSTAY Szafarnia Gdansk Apartment

CITYSTAY Szafarnia Gdansk Apartment ligger i gamlebyen i Gdańsk, 200 m fra National Maritime Museum, 300 m fra den polske baltiske filharmonien og 1,5 km fra Green Gate. Dette overnattingsstedet tilbyr tilgang til en balkong, gratis privat parkering og gratis Wi-Fi. Leiligheten har 1 soverom, flatskjerm-TV med kabelkanaler, utstyrt kjøkkenkrok med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, vaskemaskin og 1 bad med dusj.

Charming and Bright - Luxury apartment

Charming and Bright - Luxury apartment - Old Town ligger i gamlebyen i Gdańsk, nær National Maritime Museum, og har gratis Wi-Fi og vaskemaskin. Eiendommen har utsikt over byen og ligger 3 minutters gange fra den polske baltiske filharmonien og 1,4 km fra Green Gate. Leiligheten har 2 separate soverom, 1 bad, et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass og oppvaskmaskin, og en stue med flatskjerm-TV.

Marina Club Hotel Old Town

Marina Club Hotel Old Town har en førsteklasses beliggenhet i sentrum av Gdańsk, ved Gdańsk Marina og innen få minutters gange fra gamlebyens viktigste severdigheter. Rommene og suitene på dette 3-stjerners hotellet har flatskjerm-TV og klimaanlegg. Og eget bad med dusj, hårføner og gratis badeprodukter. Ekstrautstyr inkluderer skrivebord, safe og laptop-safe. Noen av boenhetene har kjøkkenkrok. Andre fasiliteter som tilbys inkluderer bagasjeoppbevaring. Mot et pristillegg er overvåket parkering tilgjengelig på forespørsel.

Hotel Królewski

Hotel Królewski ligger på øya Ołowianka, mellom motława-sjøen og Stępka-kanalen, og tilbyr rom i nærheten av gamlebyen i Gdańsk. Hotellet består av to bygninger - hovedbygningen der resepsjon og restaurant ligger og en bygning som ble ferdigstilt i september 2019 med rom merket som anneks. Bygningen ligger 80 m fra hovedbygningen. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet, og hotellet har en privat parkering med 50 parkeringsplasser.

Hotel Podewils Old Town

Hotel Podewils Old Town Gdansk ligger like ved Kranporten over elven Motława i Gdańsk. Her tilbys gratis Wi-Fi samt tradisjonelt innredede rom med satellitt-TV og utsikt over gamlebyen. Alle de romslige, fredelige rommene på dette lille, luksuriøse hotellet har marmorbad, aircondition

Holiday Inn Gdansk - City Center

ligger i Gdańsk sentrum på øya Spichrzów, 450 km fra Długi Targ. Overnattingsstedet tilbyr fasiliteter som et døgnåpent treningssenter, konferansesenter og en restaurant. Her er det i tillegg en døgnåpen resepsjon og gratis WiFi. Alle rommene er røykfrie, og har klimaanlegg og eget bad. Hver morgen serveres en frokostbuffé med et bredt utvalg av lokale retter, ferskt brød og frokostblandinger. Overnattingsstedet har en Sky Bar i 8. etasje med panoramautsikt over byen. Overnattingstedet har i tillegg en terrasse.

Medusa Gdańsk 

ligger i sentrum av Gdansk, 200 meter fra gamlebyen, og har moderne rom med plasma-TV med satellittkanaler, minibar, klimaanlegg og gratis Wi-Fi.
Alle rommene har eget bad med dusj, badeprodukter og hårføner. Medusa Cafe serverer frokost, og på kveldstid kan du ta deg noe å drikke i baren. Hotellet har døgnåpen resepsjon. Du finner mange butikker, restauranter og barer i kort gangavstand fra hotellet.
Marinaen i Gdańsk ligger 200 meter fra Medusa Gdańsk, og Gdansk Lech Walesa lufthavn ligger 13 km unna.

Kobza Haus Old Town 

Kobza Haus Old Town ligger midt i gamlebyen i Gdansk, 500 meter fra Artusgården, og har flotte rom med klimaanlegg, LCD-TV, gratis Wi-Fi og minibar.
Alle de lyse rommene på Kobza Haus Old Town har innredning i varme farger, kabel-TV, skrivebord og moderne bad med dusj og hårføner.
Frokostbuffé serveres hver morgen i spisesalen, og baren byr på drikkevarer.
Personalet i resepsjonen er tilgjengelig døgnet rundt, og kan ordne klesvask, concierge-tjenester og bagasjeoppbevaring. Hotellet har også underjordisk parkeringsplass.

Booking.com