conter12

Velkommen til tannbehandling i Gdansk

Få smilet tilbake uten å bruke en formue

Tannlegesenteret DENTINEO i Gdańsk tilbyr tannbehandling til lokale og utenlandske pasienter og har norsk pasientkontakt. Vårt helsepersonell har språklig kompetanse og kan derfor videreformidle våre tjenester og behandlinger uten at det oppstår noe risiko for misforståelse. Vi sørger for at våre pasienter som er på tannbehandling hos oss føler seg komfortable. Les gjerne mer om vårt legeteam, vårt helsepersonell og våre tjenester på sidene under.

Melania Sobczyk

Resepsjon

Henvendelser direkte til klinikken må rettes på Polsk eller Engelsk.

phone: +48 884 084 034 email: dentineo@hotmail.com

Dr. Adam Bielawski

Daglig leder

Tannlege med spesialisering i avansert implantatkirurgi. 

phone: +48 884 084 034 email: dentineo@hotmail.com

* Som norsk kontakt bestiller jeg time for deg  og ordner gratis transport fra flyplassen* Jeg er behjelpelig med å  finne et rimelig og bra hotell i nærheten av klinikken. *Jeg svarer på spørsmål du måtte ha om behandlinger og priser. * Vår sjåfør står på flyplassen ved ankomst med god og romslig minibuss og tid til Gdansk ca. 20 min. * Koordinatortjenester og transport er en gratis service fra oss. * På klinikken er det Melania som hjelper deg med det du lurer på.

Våre behandlere

Våre behandlinger

Topp moderne utstyr 

Her er vi

Vår adresse: Dentineo Dental Clinic Gdansk. Angielska Grobla 35H U4. Gdansk 80-756

Behandlingsrom 1
Behandlingsrom 1
Her er vi
Her er vi
Venterom
Venterom

Vår infoblogg

Hvorfor foretrekker tannlegen implantater i stedet for å bruke eksisterende tenner som feste til bro eller krone? Dette er for at du skal få en forståelse for hvordan tannlegen tenker og hvorfor ting blir gjort.

Begrepet tannimplantater kan være litt forvirrende og jeg får mye spørsmål om det. Implantatet er en titanskrue som fungerer som tannrot og ankerfeste for evt. bro, protese eller krone. Skruen har gjenger på utsiden og innsiden og blir skrudd inn i kjevebeinet. Etter en grotid på 4-6 mnd. er det klart for belastning med protese, bro eller krone....

Får ofte spørsmål om det er trygt å ta tannbehandling i Gdansk og om tannlegene er like bra som i Norge. Det er ingen forskjell på utdannelsen, men hyppigheten av videreutdannelse, utstyr på klinikken og pasientholdning utgjør en forskjell. Vår klinikk bruker selvfølgelig panoramarøntgen, CT scanning, digital bedøvelse og du blir behandlet med...

Skal du på ferie i utlandet? Da er det nyttig å vite litt om dine helserettigheter som turist.

Å komme til et nytt sted og spesielt tannbehandling kan være et stort skritt for mange, men hva skjer?

Tann som har blitt utsatt for slag, sterk slitasje eller store kariesangrep må muligens rotfylles. En død eller døende nerve må fjernes fra sitt hulrom og erstattes av et fyllingsmateriale. Formålet med en rotfylling er å lage en bakterietett forsegling så bakterier ikke flytter seg fra munnhulen, videre via røttene og inn i kjevebenet. Hvis det...

Alle våre tannleger snakker flytende engelsk, men for mange kan språket være en barriere. Som norsk pasientkoordinator hjelper jeg deg med alt fra spørsmål om forskjellige behandlinger før du reiser ned for sjekk eller behandling.

Over halvparten av oss bærer på sykdom i tannkjøttet, uten å ane det. Det kan føre til tap av tenner og i verste fall alvorlig sykdom.

Des 08

Proteser

Det finnes i dag mange forskjellige protesealternativ, så det gamle gebisset er ikke så vanlig lengre.